Sunday, May 3, 2015

Spicy Baby Food Diet Resep

Spicy Baby Food Diet Resep

Sapa says kabeh panganan bayi sing empuk? Panganan Baby bisa uga panas utawa pedhes. Kabeh roso saka masakan Indian bisa digabung menyang dina rata-rata dhaharan bayi pangan Panjenengan. Arep menyang diet bayi pangan ora ateges sampeyan kudu mungkasi nglaras kabeh panganan Indian favorit. Ing kasunyatan, Indian resep-resep bayi pangan sing salah siji sing paling populer ing antarane konsumen diwasa.

Kanggo sing opting kanggo nyiapake panganan bayi dhewe, resep-resep Indian uga salah siji sing paling rumit kanggo cook. Iki amarga sampeyan kudu nggunakake sawetara rempah-rempah kanggo njaluk sing roso Indian bener.

Kene sawetara resep-resep bayi pangan Indian sampeyan bisa nyoba masak ing ngarep. Nyetel jumlah Spice digunakake ing masak miturut rasa.

Sayuran lan Spice

Kanggo sayuran, sampeyan kudu kentang siji cilik putih, wortel siji cilik, 1/4 tuwung saben cauliflower, trikatuka cilik lan Kacang polong lan loro tablespoons saka garingipun klapa lan tomat puree. Kanggo rempah-rempah, sampeyan bakal kudu jiwit saben cumin, kunir, jahe lemah lan katumbah. Sampeyan uga kudu sendok teh saka lenga zaitun lan setengah tuwung banyu.

Ing saucepan medium, lenga panas, cook ing trikatuka disigar lan wortel diced nganti tender. Pour ing tomat puree lan banjur nglakoake ing rempah-rempah. Nyampur sarta lan cook kanggo liyane rong menit. Tambah ing sayuran, klapa lan banyu isih. Nggawa menyang godhok. Suda panas, nutupi telusur lan terus simmering kanggo liyane puluh menit. Cool banjur remukan. Sampeyan uga bisa nggunakake prosesor pangan kanggo konsistensi luwih apik.

Pitik lan Kentang Curry

Iki Indian roso sing paling populer ing salah siji panganan lengkap. Kanggo kare bayi pangan, sampeyan kudu susu wutuh pitik, sacoro apik disigar, rong medium-ukuran kentang, diced lan peeled, setengah tuwung saka lentils lan trikatuka disigar cilik. Kanggo rempah-rempah sampeyan bakal perlu salah siji tablespoon saka lenga SHUANGJIANG, sing jiwit saben saka kayu legi, kapulaga, cumin, katumbah lan kunir. Banyu kanggo nggodhok.

Ing medium utawa saucepan gedhe, lenga panas lan coklat trikatuka. Tambah kayu legi wêdakakêna. Nglakoake ing pitik sacoro apik lan disigar lan cook, aduk nganti browned. Nyampur ing kentang lan liyane saka rempah-rempah. Nglakoake, banjur nambah lentils. Pour ing loro lan setengah cangkir saka banyu lan nggawa menyang godhok. Lower panas lan supaya simmer kanggo liyane telung puluh menit utawa nganti lentils wis masak. Tambah banyu liyane yen perlu. Sampeyan bisa ngawula minangka karo beras utawa nambah banyu kanggo puree.

Indian sayur-sayuran sayur sup

Iki resep sayur-sayuran campuran karo corak India. Sampeyan bakal kudu medium-ukuran kentang, wortel, beet lan turnip, kabeh peeled lan diced. Sampeyan uga kudu 1/4 tuwung saben saka Kacang polong, kacang buncis ijo disigar lan cauliflower diced lan rwaning utawa loro saka Gobis. Kanggo Spice munggah vegetarian, sampeyan perlu salah siji teluk rwaning lan jiwit saka cumin. Sampeyan uga bakal perlu salah siji tablespoon butter lan watara patang cangkir banyu.

Liwat geni kurang, nyawiji ing butter ing sauce jero telusur. Nambah rwaning ing teluk lan cumin lan cook aduk kanggo rong menit. Tambah ing kabeh sayuran lan terus masak liwat geni kurang, aduk sok-sok kanggo sepuluh menit. Pour ing banyu lan nggawa menyang godhok. Suda panas lan terus simmering nganti kabeh sayuran wis masak. Copot teluk rwaning lan nglilani kelangan. Sampeyan bisa mangan panganan minangka utawa nggunakake Blender menyang puree.

No comments:

Post a Comment